Monday, November 3, 2014

Trema uitleg

Trema uitleg

Regel 1: Het trema wordt gebruikt in een niet- samengesteld woord(deel) om te voorkomen dat twee opeenvolgende. Het trema op de laatste e is nodig om te voorkomen dat we het woord uitspreken als epidemiejeen.

Slimmer leren met Snapput Wanneer je de combinatie niet als n klank mag uitspreken, moet er een trema ( deelteken) of koppelteken gebruikt worden. Wil je dit filmpje bekijken en ondertussen handige opdrachten maken? Categorie 36 (woorden met trema) Uitleg en oefeningen n.a.v.

Trema

Trema in de Nederlandse spelling -

Spellingkampioen - Trema s Dolores Leeuwin geeft uitleg. Als je in n woord twee opeenvolgende klinkers niet als n klank mag lezen, zet je op de tweede klinker een. Trema in de Nederlandse spelling - Het trema of deelteken is een diakritisch teken in de Nederlandse spelling dat bestaat uit twee puntjes die boven een klinkergrafeem worden gezet. Klik dan hier: mpublic620620467 Wil je op je.

Kolonien, epidemien kolonin, epidemin Genootschap Onze. Zorg daarom dat u een aantal sneltoetsen in de vingers hebt. Spelling - de leestekens Educatie en School: Taal En wat is een apostrof of een trema? Wij kunnen de hoogte van de alimentatie laten vaststellen volgens de Trema. Je plaatst een trema (twee puntjes) om problemen met het uitspreken te voorkomen (klinkerbotsing).

Trema 2015 alimentatie rekenmethode TremaRapport 2015

Als een zelfstandig naamwoord (woord waar je een voor kunt zetten) eindigt op -ie of -ee. Een trema, puntjes op de e, wordt gebruikt wanneer je twee gelijke klinkers als n klank kan. Als de klemtoon niet op de laatste lettergreep valt, krijg je geen extra -e, maar komt het trema op de laatste -e. Koppelteken trema - synoniem van koppelteken liggend streepje synoniem van trema deelteken In samenstellingen wordt klinkerbotsing voorkomen met een koppelteken: zee.

Als in een woord twee of drie klinkers naast elkaar staan, schrijf je soms een trema. Bij een opsomming bij een citaat, een letterlijke opsomming als er een toelichting, verklaring of een uitleg volgt.

Het diakritische teken wordt in de praktijk. Valt de klemtoon niet op de laatste lettergreep zoals in. Diakritisch teken - Dit is het geval bij het trema in het Nederlands: direct na een woordafbreking vervalt het trema, dus: officile offici-ele. Bovendien voorkomt u zo dat u een muisarm oploopt.

Spellingregels deel 8: Trema -

Je gebruikt alleen maar een trema als het woord zonder trema verkeerd kan. Met een trema geef je aan dat bij die letter een nieuwe klank begint. Zie ook de pagina aposknien, porinapos Deze pagina gaat over de puntjes op een klinker (trema). De draagkracht voor alimentatie kunt u afleiden uit de TREMA Normen 2016. Spelling: trema en apostrof Wanneer gebruik je nu eigenlijk een trema en wanneer niet?

A complete guide of Replacement PTAC s Fedders Models. Aashiqui Mein Har Aashiq - Sadhna Sargam - Dil Ka Kya Kasoor (1992) HD. Agregar a favoritos Horno BEKO BIE 22000X.

Bws About (PDF 100KB new window) Valid on these denbighshire. Cafetera de cpsulas Stracto de Fagor - El Aderezo - Blog de Cocina Stracto es una cafetera de cpsulas, diseada por Fagor junto con el grupo.

Compra Extractor de Jugos Turmix Uso Rudo 440 Watts-Beige. Costa Rica - m El precio de los productos incluye todos los gastos de importacin.

Cuchillo de acero DEXTER y exprimidor - amarillo y verde Set de 1 cuchillo para el. Die Firma hat sich auf die Reparatur und den Verkauf von Haushaltsgeräten spezialisiert und führt die 4 Topmarken Whirlpool, Bauknecht. Donald Trump (Taran Killam) and his wife, Melania (Cecily Strong clear up some of the misconceptions about him, like that he hates women).

Duromatic son ollas rpidas de ltima generacin de Kuhn Rikon. Dyson V6 Motorhead Porttil Inalmbrico Aspiradora Nuevo.